Vårt arbetssätt

Vi är ett företag som erbjuder total kvalitet av våra tjänster inom golvbranschen. Vi ska, genom att kombinera nytänkande med en god yrkesskicklighet, göra kundens intresse till vårt. Kontakta oss redan idag så hjälper vi Er med en helhetslösning. Vi erbjuder en helhetslösning – från idé till resultat.

Bedömning

Vi hjälper dig med rådgivning som bygger på omsorg, ansvar och kvalitet så att du får den installation som du behöver.
Efter er första kontakt med oss bokar vi en träff för en förutsättningslös bedömning av arbetet. Vi tittar bland annat på materialförslag, tidsåtgång och arbetsinsats. Vid behov tar vi med en eventuell tredjepart, exempelvis rörmokare eller elektriker. Detta för att kunna erbjuda er en komplett offert för hela arbetet.

Utförande

Våra erfarna golvläggare & plattsättare utför alla förekommande arbeten inom branschen. Utifrån vad vi tillsammans med er kommit fram till gällande tillvägagångssätt och materialval verkställer vi arbetet med löpande avstämningar mot er som kund. Dessutom följer vi alltid vår kvalitéts- och miljömanual, detta för att säkerställa att ni blir nöjda och för att utesluta eventuella missförstånd.

Kvalitetssäkring

Vi är måna om att alltid leverera ett bra jobb åt Er som kund. Vi tror på långsiktiga lösningar där våra jobb talar för sig själva. Vi är därför noga med att alltid följa upp utförda arbeten för att säkerställa kvaliteten.
Vi utför besiktningar och egenkontroller av våra arbeten och är därefter noga med att rätta till eventuella brister och besiktningsanmärkningar omgående.